Kategorije

close
Uno Ellite d.o.o. Adresa: Crvenih Javorova 44 Nis Telefon: +381 18 575-014, +381 63 48 44 01       
sort proizvodi

Uno Ellite- Izrada reklama, graviranje i sitoštampa.

O nama

Uno Ellite“ d.o.o. je osnovano 2003. godine. Primarna nam je delatnost trgovina grafičkim materijalom, mašina i opreme za sito štampu, kao i proizvodnja aluminijumskih ramova za sito štampu.

Dobavljače koje zastupamo svojim rejtingom u svetskim okvirima garantuju visoki kvalitet i pouzdanost proizvoda, a naša vrlo dobra saradnja s njima kao i znanje i iskustvo iz područja grafičke tehnologije omogućavaju brzo i jasno rešavanje Vaših zahteva. 

Praćenje novosti iz struke, prvenstveno područja grafičkog materijala te učestvovanje na stručnim seminarima doprinosi tome da u svakom trenutku raspolažemo najnovijim znanjima potrebnim za rešenje Vašeg problema. 

Prema potrebi organizujemo stručne seminare i radionice u saradnji s našim partnerima. 
Vrlo smo fleksibilni i spremni na saradnju. Kako bi u što kracem roku udovoljili Vašim zahtevima na skladištu držimo široku paletu materijala, a dobra organizovanost i povezanost s dobavljačima omogućuje kratke rokove isporuke. 

Cilj nam je pouzdano snabdevanje tržišta repromaterijalima za sitoštampu  te dugoročno zadovoljstvo korisnika naših usluga.

Uno ellite

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • Temp keyboard_arrow_right
 • Atribut proizvoda check
  check
 • Akcija - 0 % Akcija
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam